top of page

Zračna luka Zagreb ovog vikenda povezana sa 23 destinacije

Međunarodna zračna luka Zagreb ovog će vikenda (19. i 20. rujna) biti povezana sa 23 odredišta (5 domaćih te 18 međunarodnih). Donosimo vam detalje vikend prometa u ovoj zračnoj luci.

Photo: wikipedia.org

Ove subote, 19. rujna, zagrebačka će zračna luka biti direktno povezana sa 12 odredišta, 7 međunarodnih te 5 domaćih. Ukupno je najavljeno 38 operacija komercijalnih zrakoplova. Radi se o vrlo skromnom broju međunarodnih linija.


Croatia Airlines letjeti će prema najvećem broju destinacija, njih čak 9 i to prema Splitu, Dubrovniku, Zadru, Braču, Munchenu, Frankfurtu, Zurichu, Amsterdamu i Parizu. Uz jedno zaustavljanje dostupna su još dva odredišta: Pula i Rim. Od stranih prijevoznika, u Zagrebu će danas biti poljski LOT sa linijom iz Varšave, Air France iz Pariza, Lufthansa iz Munchena, KLM iz Amsterdama te Vueling iz Barcelone.

Photo: greatcirclemap.com

Broj destinacija je vrlo skroman, no u nedjelju se očekuje čak 100 operacija komercijalnih zrakoplova. Croatia Airlines letjeti će iz Zagreba prema Dubrovniku, Zadru, Splitu, Frankfurtu, Zurichu, Amsterdamu, Kopenhagenu, Dublinu, Parizu i Briselu, a uz jedno zaustavljanje dostupna su još tri odredišta: Pula, Rim i Atena.


Uz Croatia Airlines, u Zagrebu će u nedjelju biti još 9 aviokompanija: Turkish Airlines sa linijom iz Istanbula, Enter Air iz Katowica, Eurowings iz Kolna i Stuttgarta, Air France iz Pariza, Lufthansa iz Munchena, KLM iz Amsterdama, Austrian iz Beča, LOT iz Varšave te Israir iz Tel Aviva.

Photo: greatcirclemap.com

Ukupno će ovog vikenda zagrebačka zračna luka imati preko 100 operacija komercijalnih zrakoplova, te će biti povezana sa 23 destinacije (18 međunarodnih te 5 domaćih).

bottom of page