Zapošljava Zračna luka Rijeka!

Zračna luka Rijeka objavila je na svojoj službenoj web stranici natječaj za posao. Oglas prenosimo u cijelosti.

Photo: Rijeka Airport/FB

Zračna luka Rijeka ima otvoren natječaj za posao u kojem traži Referenta putničkog prometa.


Referent putničkog prometa obavlja registraciju putnika na let (check-in), prihvaća putničku prtljagu, kontrolira boarding, prati putnike od i do zrakoplova te odgovara na sva pitanja.


Za navedeno radno mjesto potrebno je imati VSS, VŠS ili SSS zračnog, prometnog ili drugog smjera. Naravno, obvezno je poznavanje engleskog jezika i Office paketa. Poželjno je imati i vozačku dozvolu B kategorije.


Zračna luka Rijeka traži kandidate koji imaju minimalno 6 mjeseci iskustva na istim ili sličnim poslovima, a radi se o zaposlenju na određeno uz mogućnost stalnog zaposlenja u 2022. godini.

S obzirom na prirodu samog radnog mjesta, radi se o smjenskom radu, radu vikendom i praznikom, kao i noću.


Natječaj je otvoren od 20.08. do 27.08.2021., zračna luka planira zaposliti tri radnika, a prijavu za posao potrebno je poslati mailom na zaposlenje@rijeka-airport.hr


Uz prijavu je potrebno dostaviti životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi te potvrdu HZMO-a o stažu.


S obzirom na to da je u Hrvatskoj poprilično teško dobiti posao u ovoj specifičnoj industriji, ovo je odlična prilika za sve one na Kvarneru koji žele ući u svijet avijacije. Zračna luka Rijeka možda jest mala, no upravo je to odlično mjesto za proći kroz sve procese prihvata i otpreme putnika i zrakoplova te steći radno iskustvo u ovoj, blago rečeno, zanimljivoj industriji.


Otvoreni natječaj možete pronaći OVDJE.