top of page

Zagrebačka zračna luka omogućila testiranje putnicima za Amsterdam

Od 23. siječnja 2021., zbog restrikcija nizozemske vlade za ulazak u Nizozemsku, u Zračnoj luci Franjo Tuđman moguće je obaviti brza antigen testiranja za putnike na letu za Amsterdam.

Photo: futuretravelexperience.com

Testno mjesto nalazi se na 2. katu putničkog terminala i bit će otvoreno od 5:00 sati do zatvaranja leta za Amsterdam. Iz zračne luke mole putnike da prije testiranja isprintaju (ako je moguće), popune obrazac i ponesete ga u zračnu luku, kako bi se cijeli postupak ubrzao. Obrazac možete preuzeti OVDJE.

Putnici snose trošak testa i plaćaju ga na mjestu testiranja u gotovini ili kreditnom karticom. Radi se o iznosu od 250,00 kn, testiranje obavlja privatna poliklinika Labplus.


Podsjećamo, od 23. siječnja za putovanje u Nizozemsku potrebno je imati negativni nalaz na COVID-19. Pritom je potrebno obaviti dva testa, PCR test te brzi antigenski test starosti do 4 sata. Navedeni testovi potrebni su čak i za putnike u tranzitu, koji preko Amsterdama putuju prema svojim krajnjim odredištima. Sve restrikcije po država možete pronaći u našoj kategoriji COVID-19 u izborniku.bottom of page