top of page

WizzAir najavio treću novu liniju prema Splitu!

WizzAir najavljuje još jednu novu liniju prema Hrvatskoj, uvodi se još jedna linija iz Poljske prema splitskoj zračnoj luci!

Photo: WizzAir

Nastavlja se ekspanzija WizzAira u Splitu! Treći tjedan za redom ovaj poznati mađarski niskotarifni avioprijevoznik najavljuje uvođenje još jedne nove linije prema splitskoj zračnoj luci!


WizzAir uvodi liniju Gdansk - Split

WizzAir uvodi liniju Oslo - Split!


Od 20. lipnja uvodi se linija Wroclaw - Split - Wroclaw koja će u prometu biti jednom tjedno, svake nedjelje, do 12. rujna 2021. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A320 koji kod WizzAira imaju kapacitet od 180 putnika. Na 13 najavljenih rotacija mađarski će prijevoznik ponuditi novih 4.680 sjedala.

Ovo je treća nova linija prema Splitu u svega tri tjedna. WizzAir će s tri nove linije iz Osla, Gdanska i Wroclawa povećati svoj tržišni udio u Zračnoj luci Split s gotovo 30 tisuća dodatnih sjedala!


Wroclaw je novo, četvrto odredište WizzAira iz Poljske prema Splitu (uz Gdansk, Varšavu i Katowice). S obzirom na kontinuiranu ekspanziju ovog niskotarifnog prijevoznika u splitskoj zračnoj luci, ne bi bilo iznenađenje da u sljedećih mjesec dana najave još novih linija prema Hrvatskoj!

bottom of page