Wizz uvodi još dvije nove linije!

Mađarski niskotarifni avioprijevoznik, Wizz Air, danas je najavio još dvije nove linije prema Hrvatskoj!

Mađarski avioprijevoznik, Wizz Air, danas je najavio još dvije nove linije prema hrvatskim zračnim lukama.


Nakon što smo u posljednjih nekoliko mjeseci najavili brojne nove linije ovog avioprijevoznika prema Splitu, te prije dva tjedna novu liniju prema Dubrovniku, ovaj je avioprijevoznik danas najavio još dvije nove linije, upravo prema spomenutim zračnim lukama.


Od 02. srpnja Wizz Air uvodi liniju Beč - Split - Beč koja će u prometu biti dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka, do 24. rujna. Samo na ovoj liniji kompanija će ponuditi dodatnih 9 tisuća sjedala iz odnosno prema Splitu!

Od nedjelje, 04. srpnja, Wizz Air uvodi i liniju Beč - Dubrovnik - Beč koja će također prometovati dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, do 26. rujna. Na ovoj će liniji također biti ponuđeno 9 tisuća sjedala, s obzirom da će na obje linije prometovati zrakoplovi tipa A320.


Jedna nova najavljena linija prema Splitu za ovu godinu, ona iz Osla, otkazana je za ovu godinu, a kompanija se u potpunosti povlači iz te zračne luke.


Uz liniju Beč - Dubrovnik - Beč, kompanija uvodi i liniju iz Rima i Varšave prema Dubrovniku, dok je broj novih linija prema Splitu zaista velik.