top of page

Wizz Air uvodi linije iz Rima

Mađarski niskotarifni avioprijevoznik, Wizz Air, najavio je dvije nove linije prema Hrvatskoj od srpnja ove godine.

Poznati mađarski avioprijevoznik, Wizz Air, u srpnju povećava broj zrakoplova baziranih u rimskoj zračnoj luci Fiumicino te najavljuje uvođenje dvije nove linije prema Hrvatskoj. Kompanija se nakon dulje stanke vraća i u Zračnu luku Dubrovnik!


Kompanija je sinoć na svojim službenim stranicama najavila baziranje zrakoplova tipa A321NEO u Zračnu luku Fiumicino te otvaranje većeg broja linija prema europskim odredištima, uključujući i dvije zračne luke u Hrvatskoj - Split i Dubrovnik.

Linije Wizz Aira iz Splita u ljeto 2021. godine

Wizz Air će od 02. srpnja uvesti liniju Rim - Split - Rim koja će prometovati tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede i petka, sve do 29. listopada. Na 52 povratna leta kompanija će između Splita i Rima ovog ljeta ponuditi čak 24.856 sjedala! Radi se o čak sedmoj novoj liniji Wizz Aira u ovoj ljetnoj sezoni prema Zračnoj luci Split!

Povratak u Dubrovnik

Nakon dulje stanke, ovaj se avioprijevoznik vraća i u dubrovačku zračnu luku. Linija će također biti u prometu tri puta tjedno, u razdoblju od 01. srpnja do 30. listopada, utorkom, četvrtkom i subotom.


S čak 53 planirane rotacije Wizz Air će između Dubrovnika i Rima u ponudi imati više od 25 tisuća sjedala!

Uz Wizz Air, na linijama iz Rima prema Dubrovniku i Splitu u ljetnom redu letenja prometuju još dva avioprijevoznika: Croatia Airlines i španjolski Vueling. Putnici će od srpnja na izbor imati tri aviokompanije za putovanje prema glavnom gradu Italije iz splitske i dubrovačke zračne luke, na jednom od najnovijih zrakoplova u floti ovog poznatog europskog niskotarifnog avioprijevoznika.

bottom of page