top of page

Wizz Air uvodi još jednu liniju prema Zračnoj luci Split!

Svega 5 dana nakon najave nove linije iz Poljske prema Splitu, Wizz Air je danas u prodaju pustio još jednu liniju prema ovoj hrvatskoj zračnoj luci!

Wizz Air, mađarski niskotarifni avioprijevoznik, u prodaju je danas pustio još jednu novu liniju prema Zračnoj luci Split za ovogodišnji ljetni red letenja.


Svega pet dana nakon najave nove linije Gdanjsk - Split (više o toj liniji pročitajte OVDJE), Wizz Air najavljuje još jednu novu liniju prema Zračnoj luci Split.


Od 6. lipnja uvodi se linija Oslo - Split - Oslo koja će prometovati dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, s polaskom u večernjim satima iz splitske zračne luke.

Oslo i Split inače su u ljetnom redu letenja povezani još s direktnim letovima Norwegiana i SAS-a, no sada će na ovoj relaciji biti moguće putovati i s ovim poznatim niskotarifnim avioprijevoznikom.

U ljetnom redu letenja Wizz Air će ponuditi preko 15 tisuća raspoloživih sjedala između Osla i Splita!

Wizz Air na liniji će prometovati sa zrakoplovima tipa A320 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 180 putnika. Linija će biti u prometu do kraja listopada (28.10.2021.) te će avioprijevoznik na njoj obaviti 42 povratna leta.


Karte su od danas u prodaji na službenoj stranici aviokompanije. U ljetnom redu letenja kompanija će prema Splitu prometovati na 6 međunarodnih linija, od čega su dvije nove - Gdanjsk i Oslo.

bottom of page