top of page

Windrose povećava broj tjednih letova između Kijeva i Zagreba

Ukrajinski avioprijevoznik, Windrose Airlines, u listopadu prošle godine uveo je redovnu liniju između Zagreba i Kijeva koja od tada prometuje dva puta tjedno, kroz cijelu godinu.

Windrose Airlines prije nekoliko je tjedana otvorio prodaju na liniji između Zagreba i Kijeva za nadolazeći zimski red letenja, u kojem će zrakoplovi na ovoj liniji nastaviti prometovati dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom.


S obzirom na to da kompanija na ovoj liniji ima odličan booking, u zimskom će redu letenja između Kijeva i Zagreba prometovati zrakoplovi tipa ATR72-600, kapaciteta 72 sjedala, što je gotovo dvostruko više sjedala po svakom letu u odnosu na prošlogodišnji zimski red letenja.


Ova ukrajinska aviokompanija objavila je i red letenja za ljeto sljedeće godine. U njemu planira nastaviti prometovati između dva glavna grada, a novost je to da Windrose planira povećati broj tjednih operacija na ovoj liniji.

Uz letove srijedom i nedjeljom, kompanija će između Zagreba i Kijeva prometovati i petkom, ukuno tri puta tjedno, u razdoblju od svibnja do studenog sljedeće godine.


U ljetnom redu letenja za sljedeću godinu Windrose nudi više od 11.200 sjedala između Zagreba i Kijeva, a povratak ovog prijevoznika u Pulu i Split sljedećeg ljeta je siguran.


Između glavnih gradova Hrvatske i Ukrajine redovnih letova nije bilo sve do listopada prošle godine, kada je Windrose Airlines uveo liniju te od tada na njoj prometuje uredno, bez otkazivanja. Često je nemoguće pronaći slobodno mjesto na spomenutim letovima pa i ne čudi da kompanija planira povećati broj tjednih rotacija na ovoj liniji.

bottom of page