top of page

Vueling uspostavlja promet prema Hrvatskoj

Španjolska niskobudžetna aviokompanija najavljuje početak prometovanja prema dvije destinacije u Hrvatskoj - Splitu i Dubrovniku.

Ova poznata niskobudžetna kompanija prometuje iz četiri hrvatske zračne luke: Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba, a u idućem će tjednu pokrenuti linije prema hrvatskoj obali.


Ponovno se uvodi linija Rim - Split, od 07. srpnja, dva puta tjedno (utorkom i subotom). Već u drugom tjednu operacija linija bi trebala prometovati čak četiri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom). Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A320.


Ponovno se uvodi linija Rim - Dubrovnik, od 15. srpnja, tri puta tjedno (srijedom, četvrtkom i subotom). Povećanje prometa na ovoj liniji očekuje se od početka kolovoza.


Ponovno se uvodi linija Barcelona - Dubrovnik, od 13. srpnja, tri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom i petkom). I na ovoj se liniji povećanje broja tjednih letova očekuje od kolovoza.


Linija Rim - Zadar trenutno nije u prodaji, dok su na liniji Barcelona - Zagreb otkazani svi letovi do početka kolovoza.

bottom of page