top of page

Vueling ponovno uvodi direktne letove između Barcelone i Zagreba!

Španjolski Vueling za manje od tri tjedna obnavlja promet na redovnoj liniji između Barcelone i Zagreba.

Vueling Airlines, španjolski niskotarifni avioprijevoznik, prve subote u srpnju obnavlja promet na svojoj redovnoj sezonskoj liniji između Barcelone i Zračne luke Zagreb.


Spomenuti avioprijevoznik već dulji niz godina prometuje na ovoj liniji, a ista je bila u prometu i u ljeto 2020. godine, reducirano zbog utjecaja globalne pandemije.


Iako je kompanija najavljivala redovne letove na ovoj liniji već od svibnja, zbog putničkih restrikcija operacije na ovoj liniji konstantno su odgađane. Vueling je već obnovio promet na linijama prema Splitu i Dubrovniku, uskoro će ponovno prometovati i prema Zadru, a od 03. srpnja u najavi su redovni letovi i prema Zagrebu.

Linija Barcelona - Zagreb - Barcelona u srpnju će prometovati svega jednom tjedno, svake subote, dok su u kolovozu najavljena dva leta tjedno, utorkom i subotom. Spomenuti broj rotacija trebao bi biti dostupan sve do kraja ovogodišnjeg ljetnog reda letenja - do 30. listopada.


Na liniji između Zagreba i Barcelone od početka srpnja do kraja listopada najavljena su 32 povratna leta sa zrakoplovima tipa A320 (kapaciteta 180 putnika u ekonomskoj klasi), čime je na jedinoj direktnoj liniji između dva spomenuta grada ukupno dostupno 11.520 sjedala.

Letovi u srpnju prometovat će u popodnevnim odnosno večernjim satima. Dolazak iz Barcelone u Zagreb predviđen je u 17 sati i 50 minuta, dok je polijetanje iz Zagreba za Barcelonu najavljeno za 18 sati i 35 minuta.


S obzirom na to da između Barcelone i Zagreba ne prometuje ni jedan drugi avioprijevoznik, veseli povratak Vuelinga koji će s ovom linijom ponuditi još jedno direktno odredište iz glavnog grada Hrvatske. Uz liniju prema Barceloni, Zagreb još ima direktnu vezu s glavnim gradom španjolske, Madridom. Na toj liniji prometuje nacionalni avioprijevoznik, Iberia.Ne zaboravite na naš giveaway koji je krenuo ove nedjelje, 13. lipnja i koji je aktivan do 20. lipnja. Dvoje sretnika vodimo u Varšavu s LOT Polish Airlinesom. Više o tome OVDJE!

bottom of page