top of page

Vueling i Croatia Airlines u listopadu nude direktne letove prema Barceloni

Dva avioprijevoznika, Vueling Airlines i Croatia Airlines, s krajem listopada završit će s prometovanjem na redovnim sezonskim linijama između Barcelone i Zagreba. U listopadu je dostupan razmjerno velik broj sjedala, a cijene su, očekivano, povoljnije nego u špici ljetne sezone.

Croatia Airlines i Vueling do kraja ljetnog reda letenja (28. listopada) nastavljaju uredno prometovati na svojim redovnim linijama između Barcelone i Zagreba. Vueling prometuje na ovoj liniji dva puta tjedno, utorkom i subotom. Za razliku od Vuelinga, Croatia Airlines na ovoj liniji prometuje svakog utorka, četvrtka i nedjelje.

Vueling na spomenutoj liniji koristi zrakoplove tipa A320 kapaciteta 180 sjedala, pa je na 9 povratnih letova u listopadu dostupno ukupno 3.240 sjedala. Croatia Airlines u listopadu će obaviti tri leta više (ukupno 12), a s obzirom na to da na liniji hrvatskog avioprijevoznika prometuje manji zrakoplov tipa A319, ukupan broj dostupnih sjedala u posljednjem mjesecu ove ljetne sezone iznosi 3.456. Dva spomenuta prijevoznika između Zagreba i Barcelone u listopadu ukupno nude čak 6.696 sjedala.


Navedeni avioprijevoznici neće produžiti razdoblje prometovanja između Zagreba i Barcelone u predstojeći zimski red letenja, već se ponovno uvođenje istih linija očekuje sljedećeg proljeća.

bottom of page