• Croatian Aviation

Vlada osigurala repatricijske letove iz Rima, Lisabona, Madrida i Stockholma

Hrvatska je vlada u suradnji sa Croatia Airliens osigurana repatricijske letove za hrvatske državljane koji su se, zbog situacije sa corona virusom našli u nezahvalnoj situaciji i nemogućnosti povratka u svoju domovinu, iz Italije, Porguala, Španjolske i Švedske.

U koordinaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova i Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, vlada je osigurala povratničke letove iz Italije( Rim FCO), Portugala (Lisabon LIS), Španjolske (Madrid MAD) te Švedske (Stockholm ARN) za Zagreb. Letovi iz ovih destinacija na rasporedu su za subotu, 04.04.

Let prema Lisabonu poletjeti će prvi iz Zagreba (14:00) i na njemu će prometovati zrakoplov Croatia Airlinesa A320, povratni će let biti sa zaustavljanjem u Madridu na način: ZAG-LIS-MAD-ZAG. Drugi let koji će ići iz Zagreba će biti onaj prema Stockholmu (14:55) sa zrakoplovom A319, dok će treći biti onaj prema Rimu (15:45) sa Dashem.

Povratni su letovi planirani istog dana te će se u glavni grad Hrvatske vratiti kasno navečer.

Karte su u prodaji u agenciji Obzor, cijena karte iz Rima je 1916 HRK, dok su karte iz Lisabona, Madrida i Stockholma skuplje i iznose 2683 HRK.


Pretplati se i primaj tjedne novosti!

Sudjeluj

Pratite nas

Info

© Croatian Aviation 2020.