Više letova između Dublina i Zagreba

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, u prodaju je stavio dodatne letove između Zagreba i Dublina.

Ryanair u Zagrebu

Linija između Dublina i Zagreba uvedena je na početku ovog mjeseca, kada je Ryanair ujedno i bazirao svoj treći A320 u zagrebačku zračnu luku. Kompanija na ovoj liniji trenutno prometuje tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom, a najavljeni su i dodatni letovi srijedom u vrijeme oko Božića i Nove godine.


Ryanair će povećati broj tjednih rotacija između dva grada i to u razdoblju od 04. veljače do 25. ožujka sljedeće godine, kada će umjesto tri, na ovoj liniji prometovati četiri puta tjedno. Uz spomenute letove utorkom, četvrtkom i nedjeljom uvode se i letovi petkom, što će biti odličan izbor za one koji požele otputovati u Dublin (ili Zagreb) samo na vikend.

U dva spomenuta mjeseca, na 34 povratna leta Ryanair će između Zagreba i Dublina ponuditi ukupno 12.240 sjedala. Novi letovi petkom generirat će gotovo 3.000 dodatnih sjedala.


Na liniji između Zagreba i Dublina prometuje još i Croatia Airlines, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, do 30. siječnja sljedeće godine.


I na drugim je linijama iz Zagreba Ryanair povećao broj tjednih operacija, o tome smo izvještavali ranije a detalje možete pronaći OVDJE.