top of page

Više letova između Zagreba i Amsterdama

Croatia Airlines i KLM prometuju na liniji Zagreb - Amsterdam, obje kompanije zajedno nude zadovoljavajuću količinu letova na navedenoj liniji.

Croatia Airlines prometuje na navedenoj liniji svakodnevno, s polaskom iz Zagreba prema glavnom gradu Nizozemske u jutarnjim satima što putnicima omogućuje brojne konekcije preko zračne luke u Amsterdamu.


Nizozemski KLM s početkom ovog mjeseca također je ponovno uspostavio promet na liniji iz Amsterdama prema Zagrebu, kroz srpanj svega tri puta tjedno, u popodnevnom terminu, petkom, subotom i nedjeljom.


Croatia Airlines od utorka, 14. srpnja, u rezervacijskom kalendaru nudi još jedan dodatni let tjedno, svakog utorka, s polaskom iz Zagreba u popodnevnim satima. Ukupno je između Zagreba i Amsterdama dostupno 11 letova, svakodnevno u jutarnjem terminu, te drugi let dnevno utorkom, petkom, subotom i nedjeljom.


Za očekivati je da će nizozemski KLM povećati broj letova na ovoj liniji od početka kolovoza, za sada se to još nije dogodilo. Od početka idućeg mjeseca na ovoj bi liniji trebalo biti dostupno čak 15 tjednih letova.

bottom of page