top of page

U Puli u prvoj polovici listopada niz avioprijevoznika

Pulska zračna luka za prvu polovinu listopada ima u najavi niz međunarodnih linija, unatoč tome što se nalazimo u posezoni.

Photo: Pula Airport

Zračna luka Pula do 15. listopada ima u najavi niz međunarodnih linija. Iako smo već ušli u posezonu i kompanije s krajem listopada uglavnom prekidaju promet prema hrvatskim zračnim lukama, pulska će zračna luka u prvih 15 dana listopada imati razmjerno velik broj međunarodnih linija, osobito u usporedbi s prošlogodišnjim listopadom kada stranih avioprijevoznika u Puli gotovo i nije bilo.


Osim međunarodnih linija, Pula će svakodnevno, dva puta dnevno biti povezana sa Zadrom i Zagrebom, te dva puta tjedno sa Splitom i Osijekom.


Ryanair nastavlja prometovati 3 puta tjedno između Poznana, Brusselsa i Pule, te dva puta tjedno iz Hahna. Lufthansa će pak zadržati tri tjedna leta (ponedjeljkom, petkom i subotom) prema Puli, a isti će avioprijevoznik obavljati dva leta tjedno (subotom i nedjeljom) između Munchena i Pule.

Povezanost Pule u prvoj polovici listopada 2021.

Eurowings nastavlja prometovati na tri linije, iz Kolna, Stuttgarta i Dusseldorfa (s jednim do dva leta tjedno), a Norwegian nastavlja prometovati dva puta tjedno (srijedom i subotom) između Osla i Pule.


Najveći broj linija Pula će imati prema Velikoj Britaniji. Easyjet nastavlja prometovati prema Londonu (Luton) i Bristolu (utorkom i subotom). Britanski TUI nastavlja dovoditi goste iz Manchestera i Londona (Gatwick), a svakog utorka i četvrtka prometuje i linija Ryanaira iz Stansteda.

Ruski avioprijevoznik S7 Airlines prometovat će dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom, a jedan let tjedno do kraja listopada (nedjeljom) zadržat će i ruski nacionalni avioprijevoznik - Aeroflot.

bottom of page