top of page

U prodaji karte između Zagreba i Prištine, prvi let u srijedu

Kako smo već i najavili, MyWings, Trade Air i Croatia Airlines uskoro pokreću redovnu liniju između Zagreba i Prištine.

Tri spomenuta partnera u ovom novom projektu uskoro pokreću redovne letove između Zagreba i Prištine. Naime, od jučer su u prodaji karte i na web stranici Croatia Airlines.


Prvi let između Prištine i Zagreba obavit će se u srijedu, 15. prosinca, kada će se ujedno održati i kratka svečanost u zagrebačkoj zračnoj luci. Linija će, kako smo ranije najavili, prometovati tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede i petka. Do kraja ožujka sljedeće godine najavljeni su zrakoplovi Croatia Airlinesa tipa DashQ400 kapaciteta 76 sjedala, a od početka travnja na liniji bi trebao prometovati zrakoplov tipa A319 Trade Aira, kapaciteta 144 sjedala.

Karte su u prodaji kod MyWingsa na njihovoj službenoj web stranici. Povratne karte iz Zagreba za Prištinu u siječnju sljedeće godine iznose oko 230 eura, dok su karte kod Croatia Airlinesa skuplje te trenutno iznose 340 eura.


Kako doznajemo, hrvatski će nacionalni avioprijevoznik u sklopu najave nove linije uskoro ponuditi povratne karte po značajno nižim, promotivnim cijenama.

bottom of page