top of page

Turkish revidirao red letenja za veljaču i objavio planove za ožujak

Turski nacionalni avioprijevoznik revidirao je svoj red letenja za veljaču, te je ujedno najavio i planove za ožujak ove godine.

Turkish Airlines, član Star Alliance grupacije, revidirao je svoj red letenja za veljaču te najavio program za ožujak ove godine. Prijevoznik je zadržao 10 tjednih operacija na liniji između Zagreba i Istanbula no smanjio je broj letova prema Dubrovniku do kraja ovog mjeseca.


Što se tiče redovnog prometa između Zagreba i Istanbula, Turkish Airlines zadržao je 10 tjednih letova u veljači, a isti je broj letova najavljen i kroz ožujak. Od stupanja na snagu ljetnog reda letenja, odnosno od samog početka travnja, očekuje se povećanje broja tjednih rotacija i na ovoj liniji. Lako je moguće da će ovaj poznati avioprijevoznik prometovati prema Zagrebu dva puta dnevno, čime će zapravo imati jednak broj tjednih operacija kao i prije izbijanja globalne pandemije.

Na liniji između Dubrovnika i Istanbula Turkish Airlines je najavio dva leta tjedno u veljači, no broj je sada reduciran na svega jedan let tjedno. Glavni razlog ove redukcije jest, naravno, niska potražnja.


Ipak, u ožujku bi trebalo doći do povećanja tjednih rotacija i na ovoj liniji. Naime, umjesto jednog, najavljena su čak tri tjedna leta prema Dubrovniku kroz cijeli ožujak.


Upravo u ožujku ove godine planiramo putovanje Turkish Airlinesom iz Zagreba u Istanbul, pa ćete na portalu moći čitati i iskustvo putovanja ovim avioprijevoznikom u poslovnoj klasi.

bottom of page