top of page

Turkish Airlines u veljači prometuje četiri puta tjedno prema Zagrebu

Turski nacionalni avioprijevoznik ponovno je smanjio broj tjednih rotacija između Istanbula i Zagreba.

Zbog smanjene potražnje i restriktivnih mjera, Turkish Airlines, ponovno nudi svega četiri tjedna leta između Zagreba i Istanbula. Podsjećamo, u prvoj polovini siječnja kompanija je između dva spomenuta grada prometovala do 7 puta tjedno, no broj operacija zatim se krenuo smanjivati.

Ovog mjeseca Turkish Airlines ponovno će prometovati između Zagreba i Istanbula četiri puta tjedno.

Od 30. prosinca 2020. svi putnici koji ulaze u Tursku dužni su imati negativni PCR test. Rezultat testa ne smije biti stariji od 72 sata od planiranog početka putovanja. Ova se mjera odnosi na sve putnike starije od 6 godina, izuzev pomoraca i putnika koji su u Istanbulu u tranzitu,

Letovi između Istanbula i Zagreba prometuju ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom. Letovi ponedjeljkom i petkom prometuju u večernjim satima, dok su letovi srijedom i nedjeljom planirani u jutarnjem terminu.

B737-800 i A321 prometuju prema Zagrebu

Turkish Airlines nastavlja koristiti iste tipove zrakoplova na liniji prema Zagrebu, ponedjeljkom i petkom najavljeni su zrakoplovi tipa A321 većeg kapaciteta, dok srijedom i nedjeljom prometuju zrakoplovi tipa B737-800.


Kompanija aktivno razmišlja o obnavljanju prometa prema Zračnoj luci Dubrovnik u predstojećem ljetnom redu letenja, no realizacija tih letova prije svega će ovisiti o razvoju epidemiološke situacije i putničkim restrikcijama koje će u narednim mjesecima biti na snazi.


Turkish trenutno nudi i vrlo povoljne cijene povratnih aviokarata na liniji Zagreb - Istanbul u više termina, isto možete provjeriti na službenim stranicama kompanije.

bottom of page