top of page

Turkish Airlines svakodnevno prema Zagrebu, redovno i za Dubrovnik

Turski nacionalni avioprijevoznik, član Star Alliance grupacije, Turkish Airlines, od početka travnja ove godine prometuje dva puta dnevno između Istanbula i Zagreba te najavljuje tri tjedna leta prema Dubrovniku.

Turkish Airlines od prvog travnja prometuje svakodnevno između Zagreba i Istanbula, vrativši tako broj tjednih rotacija na razinu prije izbijanja globalne pandemije. Dva leta dnevno prometuju svakog dana u tjednu, s polaskom iz Zagreba u jutarnjim i večernjim satima, omogućujući time značajne mogućnosti u vidu transfera preko vlastitog čvorišta u Istanbulu.


Na liniji prema i iz Zagreba Turkish Airlines u travnju koristi više tipova uskotrupnih zrakoplova, poput A320, A321, B737-800, B737-900ER te B737-MAX8, a ukupno je u travnju u oba smjera dostupno čak 21.024 sjedala, pri čemu je udio sjedala u poslovnoj klasi također značajan.


Od 06. travnja Turkish Airlines će redovno prometovati i na liniji između Dubrovnika i Istanbula. Najavljena su tri leta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i subotom, a prema Zračnoj luci Dubrovnik prometovat će zrakoplovi tipa A319, A321 te B737-800.


U travnju je između Istanbula i Dubrovnika dostupno 4.246 sjedala.


TRIP REPORT s našeg putovanja u ožujku možete pročitati klikom na sliku

Turkish Airlines u travnju ove godine u najavi ima ukupno 73 povratna leta na linijama prema Zagrebu i Istanbulu, te ukupno 25.270 raspoloživih sjedala na tržištu. Broj sjedala rasti će u sljedećim mjesecima kada bi Turkish trebao povećati broj rotacija prema Dubrovniku te kapacitet prema Zagrebu.

bottom of page