top of page

Turkish Airlines organizira repatrijacijski let za Zagreb

Turski nacionalni prijevoznik, Turkish Airlines, koji inače redovno leti za Zagreb i Dubrovnik, u utorak, 28. travnja, organizira repatrijacijski let za Zagreb.

Photo: Fire2Hr/FB

Zrakoplov B737-800 kapaciteta 165 putnika poletjet će iz Istanbula prema Zagrebu sa zaustavljanjem u Sarajevu. Povratni let iz Zagreba odletjet će prema glavnom gradu Turske, Ankari, također s međuslijetanjem u Sarajevu. Donosimo raspored i satnicu ovog repatrijacijskog leta:

Turkish Airlines ovim letom iz Istanbula omogućuje povratak hrvatskih državljana u matičnu zemlju, kako doznajemo let je omogućen i slovenskim državljanima. Isto vrijedi i za državljane BiH, koji će, s obzirom na slijetanje u Sarajevo, također moći koristiti ovaj let. Povratni let prema Ankari uglavnom će koristiti državljani Turske koji se nalaze u BiH, pa će iz tog razloga zrakoplov iz Zagreba sletjeti prvo u Sarajevo i zatim nastaviti put Ankare.


Cijena jednosmjerne karte iznosi 189 eura, karta za let može se kupiti u poslovnici Turkish Airlinesa u zagrebačkoj zračnoj luci. Također, Turkish Airlines trenutno nema u planu dodatne repatrijacijske letove za Zagreb.

bottom of page