top of page

Transavia u rujnu ukida većinu linija prema Hrvatskoj

Transavia, niskobudžetna aviokompanija iz Air France - KLM grupacije, objavila je svoj red letenja za rujan ove godine. Većina linija prema Hrvatskoj prestati će prometovati prije kraja rujna.

Transavia je vrlo rano pokrenula promet prema Hrvatskoj, odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja zemalja iz kojih inače leti prema hrvatskim zračnim lukama. Kompanija je obnovila promet prema zračnim lukama u Hrvatskoj u koje je letjela i prethodne sezone, no jasno, u reduciranom obliku i s manje redovnih linija.


Transavia će i u rujnu letjeti prema 5 hrvatskih zračnih luka: Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no ujedno će tokom idućeg mjeseca doći do prekida većine linija.


Linije prema Splitu

Linija Split - Pariz Orly prometovati će 3 puta tjedno u rujnu (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) a trenutno su najavljeni letovi i za listopad.

19. rujna doći će do prekida prometa na liniji Split - Rotterdam, a ista će do navedenog datuma biti u prometu 2 puta tjedno (ponedjeljkom i subotom).


Linije prema Dubrovniku

Linija Dubrovnik - Nantes najavljena je za rujan jednom tjedno (svake subote), a očekuje se nastavak prometa i kroz listopad.


U rujnu će doći do prekida prometa na dvije linije ove aviokompanije prema Dubrovniku. 26. rujna prestati će prometovati linija Dubrovnik - Pariz Orly koja će do navedenog datuma biti u prometu 3 puta tjedno (utorkom, subotom i nedjeljom). 19. rujna najavljen je zadnji let na liniji Dubrovnik - Rotterdam, do tada će linija biti u prometu 2 puta tjedno (utorkom i subotom).


Linije prema Zadru, Rijeci i Puli

Linija Zadar - Rotterdam u prometu je do 19. rujna, dva puta tjedno (srijedom i subotom), linija Pula - Rotterdam u prometu je do 20. rujna, dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom), a istog datuma prestati će prometovati i linija Rijeka - Eindhoven koja će do tada prometovati također dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom).


Kompanija je u ljetnoj sezoni 2019. većinu svojih linija prema Hrvatskoj obavljala do sredine listopada.

bottom of page