top of page

Transavia u lipnju prometuje na 10 linija prema Hrvatskoj

Poznata niskotarifna aviokompanija, Transavia, u lipnju planira 10 međunarodnih linija prema 5 hrvatskih zračnih luka iz Francuske i Nizozemske.

Niskotarifna aviokompanija Transavia, tvrtka - kćerka iz Air France - KLM grupe, u lipnju će prometovati na 10 redovnih linija prema 5 hrvatskih zračnih luka - Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku.


Prema Zračnoj luci Pula najavljena je jedna linija, iz Rotterdama, koja će u prometu biti tri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i nedjelje, a Transavia na ovoj liniji uglavnom koristi zrakoplove tipa 737-700 KLM-a.


Transavia je smanjila broj ponuđenih letova prema Zračnoj luci Rijeka za lipanj. Na redovnoj liniji između Rijeke i Eindhovena u lipnju je za booking dostupan tek let nedjeljom.


Prema Zadru Transavia najavljuje dvije linije, iz Pariza i Rotterdama. Iz Zračne luke Orly zrakoplovi će prema Zadru letjeti utorkom i subotom, dok su iz Rotterdama letovi najavljeni srijedom i subotom.

Zračna luka Split za lipanj ima najavljene tri linije ovog avioprijevoznika: iz Rotterdama, Amsterdama i Pariza.


Transavia će između Rotterdama i Splita u lipnju prometovati 5 puta tjedno (svakog dana osim utorkom i petkom), između Amsterdama i Splita 3 puta tjedno (srijedom, petkom i nedjeljom), te između Pariza i Splita 4 puta tjedno (ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom). Prema i iz Splita Transavia će u lipnju ponuditi gotovo 19 tisuća sjedala.


Zračna luka Dubrovnik u najavi ima liniju iz Pariza, 5 puta tjedno, iz Rotterdama 3 puta tjedno, te iz Nantesa 2 puta tjedno.


Ovaj će avioprijevoznik na 10 međunarodnih linija prema spomenutim zračnim lukama ponuditi više od 45 tisuća sjedala na svojim zrakoplovima tipa B737-700 te B737-800. Ukupno je u lipnju najavljeno do 30 letova tjedno, s time da avioprijevoznik ostavlja mogućnost povećanja broja tjednih operacija u drugoj polovici lipnja, ovisno o kretanju bookinga.

bottom of page