Transavia napravila izmjene na linijama prema Hrvatskoj

Transavia, niskobudžetna aviokompanija s podružnicama u Francuskoj i Nizozemskoj, napravila je određene izmjene u svom redu letenja prema destinacijama u Hrvatskoj.

Kompanija je krajem lipnja odnosno početkom srpnja pokrenula linije prema Hrvatskoj, njih čak 8, te na njima nastavlja prometovati i kroz kolovoz.


Linija Paris Orly - Split u prometu je 3 puta tjedno, no kompanija je ranije planirala povećanje na čak 6 tjednih letova. To se zbog niske potražnje neće dogoditi. Od 13. kolovoza broj tjednih letova smanjiti će se na 2.


Linija Rotterdam - Split u prometu je 5 puta tjedno, a u najavi je isti broj tjednih letova i u kolovozu (svakim danom osim ponedjeljka i srijede).


Linija Nantes - Dubrovnik nastavlja prometovati 2 puta tjedno, kako smo ranije i najavili.


Linija Paris Orly - Dubrovnik prometuje 3 puta tjedno, kompanija je planirala jedan let tjedno više kroz kolovoz, no zadržati će isti broj operacija (petkom, subotom i nedjeljom).


Linija Rotterdam - Dubrovnik nastavlja prometovati po planu i kroz kolovoz, 2 puta tjedno (utorkom i subotom).


Linija Rotterdam - Zadar u kolovozu će zadržati tri tjedna leta (ponedjeljkom, srijedom i subotom).


Linija Rotterdam - Pula bilježi povećanje broja tjednih letova, sa 3 na čak 5, svakim danom osim utorkom i srijedom kroz cijeli kolovoz.


Linija Eindhoven - Rijeka u kolovozu će nastaviti prometovati 3 puta tjedno (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) što je jedan let tjedno manje u odnosu na sezonu 2019.