top of page

Trade Air u prodaju pustio karte na domaćim linijama za ljetnu sezonu!

Trade Air je danas u prodaju pustio karte na linijama unutar Hrvatske za predstojeći ljetni red letenja.

Hrvatska privatna charter kompanija pustila je danas u prodaju karte za letove unutar Hrvatske. Radi se o PSO linijama koje će nastaviti prometovati i u ljetnom redu letenja ove godine.


Ljetni red letenja stupa na snagu ovog vikenda (s promjenom računanja vremena) pa će već od ponedjeljka Trade Air nastaviti prometovati na linijama unutar Hrvatske. Letovi su dostupni sve do kraja listopada, a karte su trenutno u prodaji za letove do 15. lipnja.

Kompanija će nastaviti prometovati na linijama na kojima prometuje već dulji niz godina:

  • Osijek - Zagreb - Osijek,

  • Osijek - Rijeka - Osijek,

  • Osijek - Pula - Split - Pula - Osijek,

  • Rijeka - Split - Dubrovnik - Split - Rijeka.

Na linijama nastavljaju prometovati zrakoplovi Van Aira, češkog avioprijevoznika čiji je zrakoplov tipa Turbolet L410 Trade Air uzeo u ACMI najam kako bi prometovao na navedenim PSO linijama.


Red letenja nije značajno mijenjan, radi se o tek malim promjenama u satnici. Između Osijeka i Zagreba i dalje će biti dostupno 6 letova tjedno (po dva leta dnevno ponedjeljkom, srijedom i petkom), dok su 2 leta tjedno najavljena između Rijeke i Osijeka, Rijeke, Splita i Dubrovnika, kao i Osijeka, Pule i Splita.

Radi se vjerojatno o najbržem mogućem načinu putovanja između udaljenih hrvatskih regija po također povoljnim cijenama. Karte je moguće kupiti OVDJE, na službenoj web stranici Trade Aira.


Na navedenim linijama Trade Air ima potpisan codeshare ugovor s Croatia Airlinesom, pa je na određenim linijama moguće kupiti konektirajuće karte na međunarodne letove hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika, iz Osijeka preko Zagreba do Amsterdama, Pariza, Zuricha, Frankfurta i sl., kao i iz Dubrovnika preko Splita do, primjerice, Rima.


Prije nekoliko mjeseci podijelili smo šest povratnih karata u suradnji sa spomenutim avioprijevoznikom, fotografije u ovom članku nastale su upravo prilikom leta putnice koja je nagradne karte iskoristila za putovanje između Zagreba i Osijeka.

bottom of page