top of page

TAROM uvodi drugu charter liniju prema Dubrovniku

Svega mjesec dana nakon najave charter linije rumunjskog nacionalnog avioprijevoznika između Bukurešta i Dubrovnika, kompanija će za istog touroperatora uvesti još jednu liniju.

Photo: TAROM

Pored redovne charter linije Bukurešt - Dubrovnik - Bukurešt, koja bi trebala krenuti s prometovanjem u lipnju (više informacija OVDJE), rumunjski će nacionalni avioprijevoznik uvesti još jednu liniju prema Dubrovniku.


Radi se o novoj charter liniji iz četvrtog po veličini grada u Rumunjskoj koja će u prometu biti gotovo 5 mjeseci u predstojećoj ljetnoj sezoni.

Od 04. lipnja do 15. listopada, jednom tjedno, svakog petka, TAROM će prometovati na liniji Cluj - Dubrovnik - Cluj, zrakoplovima tipa ATR 72-600 kapaciteta 72 putnika.


Radi se o istom touroperatoru koji već nudi turističke aranžmane na liniji iz Bukurešta prema Dubrovniku, a zbog visoke potražnje kompanija je odlučila uvesti i charter liniju iz Cluja.


Podsjećamo, Croatia Airlines prije izbijanja globalne pandemije prometovala je na redovnoj liniji između Bukurešta i Zagreba u ljetnom redu letenja, no ista je nakon izbijanja pandemije suspendirana te nije prometovala prošle, a očito neće ni ove godine. Redovnih linija između dvije države trenutno nema u najavi za ovu godinu.

bottom of page