top of page

TAP u srpnju četiri puta tjedno za Zagreb

Portugalski nacionalni avioprijevoznik, TAP Portugal, u srpnju će prometovati četiri puta tjedno između Zagreba i Lisabona.

Zagreb i Lisabon u srpnju će biti povezani direktnom linijom TAP-a četiri puta tjedno, svake srijede, petka, subote i nedjelje. Portugalski je avioprijevoznik u ovogodišnjem ljetnom redu letenja ponovno pokrenuo liniju između dva grada, a na njoj je do izbijanja globalne pandemije prometovala i Croatia Airlines.


U srpnju, samoj špici ljetne sezone, na jedinoj direktnoj liniji između Hrvatske i Portugala, dostupno je ukupno 5.300 sjedala na 19 povratnih letova.

TAP će na ovoj liniji u srpnju koristiti nekoliko različitih tipova zrakoplova, Embraere E190 kapaciteta 106 sjedala, zrakoplove tipa A319, A320 te A320NEO.


Prema trenutno dostupnim podacima, portugalski će avioprijevoznik između Zagreba i Lisabona prometovati sve do kraja ovogodišnjeg ljetnog reda letenja, odnosno 29. listopada ove godine.


Za razliku od velikih europskih čvorišta, poput Frankfurta, Amsterdama i Londona, u Lisabonu trenutno nema većih operativnih problema pa se letovi uglavnom odvijaju prema planiranom redu letenja.

bottom of page