top of page

TAP Portugal se vraća u Zagreb!

Portugalska nacionalna aviokompanija objavila je svoj red letenja za ljetnu sezonu 2021. godine. Ponovno se uvodi linija Lisabon - Zagreb!

Photo: TAP Portugal

Portugalska nacionalna aviokompanija najavljuje svoj povratak u glavni grad Hrvatske! TAP Portugal najavio je svoje nove linije za ljetni red letenja iduće godine, između nekoliko odredišta našao se i Zagreb! Kompanija je već redovno prometovala na liniji Lisabon - Zagreb, no ista je prekinuta u ožujku 2016. godine.


Letovi na liniji Lisabon - Zagreb najavljeni su od početka ljetnog reda letenja, 28. ožujka 2021. godine, a prometovati će tri puta tjedno, svake srijede, petka i nedjelje. Karte su već u prodaji na mrežnim stranicama aviokompanije.


Polazak iz Lisabona planiran je za 8 sati ujutro, s dolaskom u Zagreb nakon svega 2 sata leta. Na liniji su najavljeni zrakoplovi A319 i A320, kapaciteta 144 odnosno 174 sjedala.

Photo: greatcirclemap.com

Croatia Airlines prometuje sezonski na ovoj liniji, no ove godine zbog utjecaja pandemije linija nije bila u prometu. TAP Portugal prvi je avioprijevoznik koji je najavio jednu novu liniju prema zagrebačkoj zračnoj luci za ljetni red letenja iduće godine.


bottom of page