top of page

Sundair uvodi linije iz Berlina i Dusseldorfa za Brač!

Njemačka charter aviokompanija Sundair najavljuje dvije nove linije za ljetni red letenja 2021. godine prema Hrvatskoj. Sundair će prometovati na linijama iz Berlina i Dusseldorfa prema Bolu na Braču!

Njemački tour operatori već prodaju grupne i individualne aranžmane za ljeto 2021. godine na otoku Braču, nudeći i direktne letove iz Berlina i Dusseldorfa. Na njima bi, prema javno dostupnim podacima, trebao prometovati Sundair.

Dvije nove destinacije sa Brača, photo: greatcirclemap.com

Linija Dusseldorf - Brač biti će u prometu od 22. svibnja do 02. listopada 2021. godine jednom tjedno, svake subote, dok će linija Berlin - Brač biti u prometu od 23. svibnja do 03. listopada 2021. godine, također jednom tjedno, nedjeljom.


Podsjećamo, Sundair je za njemačkog touroperatora trebao prometovati na charter liniji Frankfurt - Brač ovog ljeta, no letovi su zbog slabe potražnje prouzrokovane globalnom pandemijom otkazani.

Na linijama prema Braču prometovati će zrakoplovi tipa A319 koji u floti ovog avioprijevoznika imaju kapacitet od 150 sjedala. Ako se letovi realiziraju (što će prvenstveno ovisiti o potražnji), Brač će nakon duljeg vremena imati direktnu vezu s njemačkim gradovima.

bottom of page