top of page

Split i Munchen od 01. kolovoza povezani čak 13 puta tjedno!

Zračna luka Split od početka kolovoza biti će povezana čak 13 puta tjedno s Munchenom, radi se o većem broju letova u odnosu na srpanj ove godine.

S početkom novog mjeseca, splitska će zračna luka imati 13 tjednih direktnih letova prema zračnoj luci u Munchenu, na linijama će nastaviti prometovati Lufthansa i Croatia Airlines.


Direktni letovi iz Splita od 01. kolovoza dostupni su svakog dana u tjednu, uglavnom u jutarnjem terminu, što putnicima iz Splita omogućuje brojne konekcije preko ove njemačke zračne luke. Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijeću iz Splita u jutarnjem terminu, u 7 sati i 55 minuta, s dolaskom u Munchen u 9 sati i 30 minuta. Na liniji će nastaviti prometovati zrakoplovi tipa DashQ400 koji u floti Croatia Airlinesa imaju kapacitet od 76 putnika.


Također, kompanija nudi i drugi let dnevno svake subote, u večernjem terminu, s polaskom iz Splita u 17 sati, te dolaskom u Munchen u 18 sati i 30 minuta.


Uz Croatia Airlines, na liniji će kroz kolovoz nastaviti prometovati i njemačka Lufthansa, 5 puta tjedno (svakog utorka, četvrtka, petka, subote i nedjelje) o čemu smo ranije izvijestili, ostatak Lufthansinog rasporeda za kolovoz prema Hrvatskoj možete provjeriti OVDJE.


Spomenute aviokompanije nude dva leta dnevno svakog utorka, četvrtka, petka i nedjelje, jedan let dnevno ponedjeljkom i srijedom, te čak tri dnevna leta svake subote u kolovozu!


bottom of page