top of page

Smanjuje se broj letova između Zagreba i Prištine

Na novoj liniji između Zagreba i Prištine, koja je s prometom započela 15. prosinca ove godine, doći će do smanjenja broja tjednih operacija.

Od početka siječnja do kraja veljače sljedeće godine kosovski će tour operator između Zagreba i Prištine prometovati dva umjesto tri puta tjedno.


Na letovima na kojima za kosovski MyWings prometuju Croatia Airlines i Trade Air uskoro će doći do smanjenja broja tjednih operacija. U navedenom se razdoblju otkazuju letovi ponedjeljkom, pa će Zagreb i Priština biti direktno povezani srijedom i subotom. Radi se o očekivanom potezu tour operatora s obzirom na to da je linija uvedena nedavno, te da je u siječnju i veljači općenito niska potražnja, a osobito sada u vrijeme globalne pandemije.


Od početka ožujka MyWings će ponovno između Prištine i Zagreba prometovati tri puta tjedno (i ponedjeljkom), a od kraja ožujka na liniji će doći i do značajnog povećanja kapaciteta, umjesto zrakoplova tipa DashQ400 kapaciteta 76 sjedala, na njoj će prometovati zrakoplov tipa A319 kapaciteta 144 sjedala.


Za očekivati je da će do ožujka sljedeće godine doći do porasta potražnje na liniji, kao i da će tour operator odraditi određene marketinške aktivnosti kako bi na istu privukao što veći broj potencijalnih putnika.


Valja istaknuti kako su cijene povratnih karata sada snižene i moguće ih je bukirati već od 150 eura.

bottom of page