top of page

SkyUp nudi tri odredišta u Hrvatskoj u predstojećoj ljetnoj sezoni!

Ukrajinska niskotarifna aviokompanija koja se bavi i charter prijevozom, u ljetnom redu letenja 2021. godine nudi čak tri redovne linije prema Hrvatskoj.

Ovaj je prijevoznik u 2019. godini prometovao samo između Kijeva i Pule, dok u 2020. godini nije bilo redovnih operacija prema Hrvatskoj zbog krize uzrokovane globalnom pandemijom.


U predstojećem ljetnom redu letenja SkyUp će uvesti dvije nove linije prema Hrvatskoj te obnoviti promet prema pulskoj zračnoj luci.


Linija Kijev - Split - Kijev prometovat će u razdoblju od 19. lipnja do 18. rujna, dva puta tjedno, svake srijede i subote. Na liniji prema Splitu i Puli najavljeni su zrakoplovi tipa B737-700, nešto manjeg kapaciteta (144 sjedala). Na 27 povratnih letova SkyUp će ponuditi više od 7 tisuća sjedala između Splita i Kijeva.


Linija Kijev - Pula - Kijev prometovat će u razdoblju od 20. lipnja do 19. rujna, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Kompanija će na ovoj liniji obaviti jednak broj rotacija kao i prema Splitu, te ponuditi ukupno istu količinu sjedala iz odnosno prema Zračnoj luci Pula.

Linija Kijev - Dubrovnik - Kijev prometovat će u razdoblju od 25. lipnja do 17. rujna, jednom tjedno, svakog petka. Na 13 povratnih letova prometovat će zrakoplovi tipa B737-800. Ukupno je na ovoj liniji dostupno gotovo 5 tisuća sjedala.


SkyUp je drugi avioprijevoznik koji je najavio red letenja prema Hrvatskoj iz Kijeva za predstojeću ljetnu sezonu. Podsjećamo, Windrose je također potvrdio svoj red letenja za ovo ljeto prema Zagrebu, Puli, Splitu i Dubrovniku,, red letenja možete pronaći OVDJE.

bottom of page