top of page

Ryanair u studenome prebacuje letove sa Ciampina na Fiumicino

Irski niskotarifni avioprijevoznik u studenome ove godine prebacuje svoje letove između Zagreba i Rima na Zračnu luku Fiumicino.

Zbog radova u rimskoj zračnoj luci Ciampino, Ryanair, avioprijevoznik s najviše letova u ovoj zračnoj luci, u studenome ove godine prebacuje svoje letove u glavnu rimsku zračnu luku - Fiumicino.


Zračna luka Ciampino na dva će tjedna biti limitirana u prihvaćanju i otpremanju zrakoplova (u određenom trenutku i zatvorena) s obzirom na to da će se u ovoj zračnoj luci raditi temeljita rekonstrukcija uzletno - sletne staze. Iz tog su razloga prijevoznici upućeni da svoje redovne operacije prebace na drugu rimsku zračnu luku - Fiumicino.

Ryanair uredno prometuje na liniji između Ciampina i Zagreba tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, petka i nedjelje, a tako će biti do 29. listopada ove godine.


Od 31. listopada do 29. studenog ove godine Ryanair će prometovati na liniji između Zagreba i Fiumicina, također tri puta tjedno, istim danima. Po završetku radova, od početka prosinca, Ryanair će liniju između Zagreba i Rima ponovno obavljati iz Zračne luke Ciampino koja je geografski bliža centru Rima, no iz glavne zračne luke Fiumicino puno je brže i jednostavnije doći do samog centra grada.

bottom of page