top of page

Ryanair u prodaju pustio karte na novoj liniji prema Puli

Buzz, tvrtka kćerka irskog Ryanaira, u prodaju je danas pustila karte na novoj liniji najavljenoj za ovu godinu prema Zračnoj luci Pula.

Tvrtka kćerka Ryanaira, Buzz (ranije je prometovala kao Ryanair Sun), sa središtem u Varšavi, u ljetnoj sezoni ove godine uvesti će prvu liniju iz Poljske prema Puli. Radi se o liniji Poznan - Pula - Poznan.


Linija između Poznana i Pule prometovat će od 02. srpnja do 27. rujna, dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka. Ovo je jedina linija Ryanaira prema Hrvatskoj na kojoj bi trebali prometovati zrakoplovi Buzza, no moguće je da će i ovu liniju preuzeti irski avioprijevoznik.


Radi se ujedno i o jedinoj direktnoj liniji iz Pule prema Poljskoj, a Ryanair trenutno na svojim mrežnim stranicama nudi, uz ovu, još četiri linije prema pulskoj zračnoj luci: iz Londona, Beča, Brusselsa i Frankfurta.

Osim Pule, Ryanair će ovog ljeta prometovati i prema Zagrebu, Zadru, Splitu i Dubrovniku. Jedina linija najavljena za ovu godinu prema Rijeci (iz Frankfurta) više nije u prodaji pa je izgledno da se ovaj poznati prijevoznik ove godine neće vratiti na Kvarner.

bottom of page