top of page

Ryanair sutra objavljuje dolazak u Zagreb!

Updated: Mar 30, 2021

Irski niskotarifni avioprijevoznik sazvao je tiskovnu konferenciju za sutra, 30. ožujka, na kojoj će se medijima obratiti predsjednik Uprave Ryanaira i predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.

Iz poziva za tiskovnu konferenciju može se iščitati samo jedno - Ryanair napokon dolazi u zagrebačku zračnu luku! Nakon što je godinama Zračna luka Zagreb bila u deficitu što se tiče niskotarifnih prijevoznika i linija, sutra ćemo doznati što će se to (i kada) promijeniti s dolaskom ovog poznatog avioprijevoznika u Zagreb.

Neslužbeno, Ryanair će u Zagrebu u listopadu otvoriti bazu i pokrenuti niz linija, o kojim se linijama radi morat ćemo pričekati do sutra.

U kuloarima se već mjesecima priča o dolasku Ryanaira u Zagreb, predstavnici aviokompanije već su nekoliko puta bili u Zagrebu kako bi dogovorili detalje novog projekta - projekta kojim će Zagreb napokon dobiti niz linija i omogućiti povoljna putovanja iz i prema hrvatskoj metropoli.

Tiskovnu konferenciju moći ćete pratiti na našoj web stranici uživo, s updateom iz minute u minutu, od 11 i 30 sati.

U veljači smo prvi pisali o novom dodatku incentive programa zagrebačke zračne luke, koja je upravo time odlučila privući nove prijevoznike u Zagreb. S obzirom na uvjete, bilo je jasno kako zračna luka cilja na niskotarifnog prijevoznika a najava tiskovne konferencije potvrđuje kako su u tome bili i uspješni!

Svega sat vremena nakon press konferencije u Zagrebu, Ryanair će odraditi konferenciju i u Zadru.Tekstualni prijenos press konferencije možete pratiti od 11:30 sati u našoj posebnoj objavi OVDJE.

bottom of page