top of page

Ryanair se vraća u Rijeku!

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, u prodaju je pustio karte na liniji između Brusselsa i Rijeke.

Riječka zračna luka ima prvu najavu za sljedeću ljetnu sezonu. Irski Ryanair vraća se na Krk u proljeće sljedeće godine!


Ryanair u ovoj ljetnoj sezoni nije prometovao prema Rijeci nakon duljeg razdoblja redovnih operacija, a ovaj je avioprijevoznik čak i u kriznoj 2020. godini imao tri redovne linije prema riječkoj zračnoj luci.


Kompanija je sada najavila uvođenje jedne linije prema Rijeci od proljeća sljedeće godine.


Od 27. ožujka 2022. godine uvodi se linija Brussels Charleroi - Rijeka - Brussels Charleroi koja će biti u prometu dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, sve do 27. listopada 2022. godine.

Na liniji će prometovati zrakoplovi tipa B737-800 kapaciteta 189 sjedala pa će u razdoblju od 7 mjeseci Ryanair ponuditi više od 23 tisuće sjedala!


S obzirom na to da će CEO Ryanaira sutra održati press konferenciju u Zagrebu, očekuje se najava novih linija ovog avioprijevoznika prema Hrvatskoj, osobito prema zagrebačkoj zračnoj luci, no kako je TZ Kvarnera u suradnji sa Zračnom lukom Rijeka odlučila aktivno ući u pregovore s aviokompanijama za sljedeću ljetnu sezonu, neće biti iznenađenje ako ovaj avioprijevoznik u sljedećih nekoliko tjedana i mjeseci najavi još linija prema Rijeci!

bottom of page