top of page

Ryanair otvara bazu u Zagrebu već u srpnju!

Ryanair je u svom posljednjem priopćenju najavio ranije otvaranje baze u Zagrebu i pokretanje više međunarodnih linija iz glavnog grada Hrvatske već od srpnja!

Gotovo dva mjeseca ranije nego što je to bilo planirano, Ryanair će otvoriti bazu u Zagrebu i pokrenuti niz linija. Umjesto u rujnu, kompanija će od 23. srpnja pokrenuti tri linije iz Zagreba prema Londonu, Rimu i Gothenburgu.

Linija prema Londonu u početku će prometovati četiri puta tjedno, prema Rimu tri puta tjedno, te prema Gothenburgu dva puta tjedno.


Linije iz Zagreba prema Brusselsu i Milanu krenuti će s prometovanjem također ranije od planiranog, već u lipnju ove godine. Linija prema Brusselsu najavljena je sada već od 02. lipnja, dok će linija prema Milanu imati prvi let 17. lipnja. Ostalih 9 linija započet će s prometovanjem od rujna ove godine.


Podsjećamo, jutros je iz centrale ovog avioprijevoznika stigla obavijest o uvođenju dvije nove linije iz Zagreba, najavu odredišta i broj tjednih letova možete pročitati OVDJE.


Kompanija ističe kako je vrlo zadovoljna bookingom na linijama iz i prema Zagrebu te je to isključivi razlog pokretanja spomenutih linija ranije od prvotnog plana, prezentiranog prije svega mjesec dana na press konferenciji za medije, prilikom najave otvaranja baze u zagrebačkoj zračnoj luci.

Dvije linije kreću s prometovanjem u lipnju, tri u srpnju, a ostalih devet u rujnu. Za očekivati je da će Ryanair u ljetnim mjesecima najaviti još novih linija prema Zagrebu.

bottom of page