top of page

Ryanair oko Božića nudi više letova prema Zagrebu

Na nekoliko postojećih linija, kao i na linijama koje kreću s prometovanjem početkom prosinca, irski niskotarifni avioprijevoznik nudi veći broj tjednih letova u razdoblju oko Božića i Nove godine.

Osim novih linija najavljenih za ljetnu sezonu sljedeće godine, Ryanair se priprema i za povećanu potražnju na europskim linijama u vrijeme oko Božića i Nove godine.


Ryanair je u tom smislu napravio i nekoliko operativnih promjena na linijama iz svoje zagrebačke baze.

Prvo treba naglasiti kako je Ryanair ovog ljeta uveo liniju između Rima (Zračna luka Ciampino) i Zagreba, a zatim su letovi s krajem listopada prebačeni na Fiumicino, a razlog tome su bili radovi na Ciampinu. Prema svemu sudeći, Ryanair će ostati u Fiumicinu te će do kraja zimskog reda letenja prometovati iz ove rimske zračne luke prema Zagrebu. Odlična je to vijest za putnike s obzirom na to da je Fiumicino značajno bolje povezan s centrom Rima u odnosu na Ciampino.


Drugo, Ryanair bilježi velik interes na liniji između Dublina i Zagreba. Ta će linija biti u prometu od 02. prosinca ove godine, tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom. U razdoblju od 20. prosinca do 09. siječnja Ryanair će na ovoj liniji povećati broj tjednih letova na ukupno četiri, prometujući između dva grada i srijedom!


Na novoj liniji Ryanaira između Eindhovena i Zagreba koja s prometom kreće 03. prosinca (dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom), u vrijeme od 20. prosinca do 09. siječnja i na ovoj će liniji doći do povećanja broja tjednih rotacija na čak četiri, najavljeni su dodatni letovi utorkom i četvrtkom.

Na dvije liniji prema Švedskoj, za Göteborg i Malmö, također će doći do povećanja operacija. Linija između Göteborga i Zagreba trenutno je u prometu tri puta tjedno, a oko Božića prometovat će četiri puta tjedno, dodatno i utorkom. Od 03. siječnja do 09. siječnja najavljeno je čak 6 letova tjedno, svakog dana osim subote!


Na liniji Malmö - Zagreb - Malmö ,na samom početku siječnja također će doći do povećanja operacija, najavljena su četiri leta tjedno, utorkom, srijedom, četvrtkom i subotom, dok sada linija prometuje dva puta tjedno.

bottom of page