top of page

Ryanair od kolovoza povezuje Zagreb i Sofiju!

Irski nacionalni avioprijevoznik danas je i službeno dodao svoje 15. odredište iz Zagreba. Kako smo jučer najavili, radi se o liniji prema glavnom gradu Bugarske - Sofiji.

Prvi let Ryanaira za Zagreb, 02.06.2021., photo: Zagreb Airport

Croatian Aviation dobio je ekskluzivnu informaciju prije službene objave kako će Ryanair od rujna iz Zagreba uvesti još jednu međunarodnu liniju, 15. po redu, između Zagreba i Sofije.

Kompanija je sada na svojoj web stranici pustila karte na navedenoj liniji u prodaju, a ona je najavljena mjesec dana ranije nego što je to originalno bilo planirano. Umjesto u rujnu, Ryanair će između Zagreba i Sofije prometovati već od 03. kolovoza!


Kako smo jučer najavili, linija će prometovati dva puta tjedno, svakog utorka i subote, a do kraja ljetnog reda letenja najavljeno je 26 rotacija na ovoj liniji, čime će Ryanair između Sofije i Zagreba od početka kolovoza do kraja listopada u ponudi imati čak 9.828 sjedala.

S obzirom na to da su karte u prodaji po niskim cijenama, vjerujemo da će ovu liniju iskoristiti brojni putnici za posjet glavnom gradu Bugarske. Za primjer, povratna karta na liniji Zagreb - Sofija - Zagreb s polaskom 07. kolovoza i povratkom 10. kolovoza iznosi svega 54 eura.


Sutra se u Zagrebu, nakon gotovo dvije godine pauze, očekuje dolazak još jedne aviokompanije - španjolske Iberie iz Madrida.

bottom of page