top of page

Ruski S7 uvodi linije prema Zadru i Splitu!

Ruski avioprijevoznik, S7 Airlines, u lipnju uvodi još dvije redovne linije prema Hrvatskoj.

S7 Airlines, ruska aviokompanija sa središtem u Moskvi, u drugoj polovici lipnja uvodi još dvije redovne linije prema Hrvatskoj.


Kompanija već tradicionalno prometuje na redovnoj sezonskoj liniji između Pule i Moskve, a od lipnja ove godine prometovat će i prema Zadru i Splitu!

Redovni letovi prema Puli prometuju jednom tjedno, nedjeljom, a jednu rotaciju kompanija trenutno planira zadržati kroz cijelu ljetnu sezonu.


Pozitivna vijest jest to što će S7 Airlines od kraja lipnja uvesti još dvije nove linije.


Linija Moskva - Split - Moskva (zračna luka Domodedovo) u prometu će biti od 25. lipnja, jednom tjedno, svakog petka. Najavljeno je 15 rotacija sa zrakoplovom tipa B737-800, kapaciteta 176 putnika. S7 će s jednim tjednim letom do kraja rujna (24.09.2021.) između Moskve i Splita ponuditi ukupno 5.280 sjedala.

S7 će od 26. lipnja prometovati na liniji Moskva - Zadar - Moskva (također iz zračne luke Domodedovo). I ova je linija najavljena jednom tjedno, subotom, do 25. rujna, pa je ujedno najavljen isti broj operacija kao i prema Splitu.


Na dvije nove linije prema Hrvatskoj S7 će ponuditi dodatnih 10.560 sjedala. Ovo je jedina najavljena linija ove sezone između Moskve i Zadra, dok će prema Splitu svakodnevno prometovati ruska nacionalna aviokompanija - Aeroflot.


bottom of page