top of page

Ruski Aeroflot i u listopadu u Puli, Dubrovniku i Splitu!

Updated: Oct 1, 2021

Iako je kompanija najavila ukidanje tri sezonske linije iz Moskve prema Puli, Dubrovniku i Splitu s krajem rujna, došlo je do promjene - kompanija je najavila letove u listopadu prema tri spomenute hrvatske zračne luke!

Ruski nacionalni avioprijevoznik, Aeroflot Airlines, unatoč ranijim najavama o ukidanju sezonskih linija prema Hrvatskoj s krajem rujna, najavljuje letove iz Moskve prema Splitu, Dubrovniku i Puli za listopad ove godine!


U rujnu ove godine ruski je Aeroflot uglavnom svakodnevno prometovao iz Moskve prema tri spomenute zračne luke, najavljujući ukidanje linija sa zadnjim danom rujna. Kompanija je u prodaju pustila dodatne letove za listopad, očekivano, s bitno manje tjednih letova.


Aeroflot će između Moskve i Pule u listopadu prometovati jednom tjedno, svake nedjelje, do 24. listopada sa zrakoplovima tipa A320. Ukupno u listopadu ovaj avioprijevoznik nudi 1.120 sjedala između glavnog grada Rusije i Pule.

Linije Aeroflota prema Hrvatskoj u listopadu 2021. godine

Aeroflot nastavlja s operacijama prema Zračnoj luci Split. Linija Moskva - Split - Moskva u listopadu nastavlja prometovati dva puta dnevno (u rujnu svakodnevno), svakog četvrtka i subote, sve do 30. listopada. Najavljeni su zrakoplovi tipa A321, čime će Aeroflot između dva grada ponuditi 3.294 sjedala u jednom mjesecu.


Dubrovnik, odredište u Hrvatskoj prema kojem je Aeroflot ove ljetne sezone imao najveći broj ponuđenih sjedala, također će imati redovne letove ovog avioprijevoznika u listopadu. Najavljena su dva tjedna leta između Moskve i Dubrovnika, svakog petka i nedjelje, do 29. listopada, također sa zrakoplovima tipa A321!

Na liniji između Moskve i Zagreba Aeroflot u listopadu nastavlja prometovati tri puta tjedno, ponedjeljkom, četvrtkom i subotom, koristeći zrakoplove tipa A320 i A321.


Aeroflot će u listopadu ove godine prometovati na četiri linije iz Moskve prema Hrvatskoj čak 8 puta tjedno, nudeći tako čak 11.692 sjedala!


Odličan način za zaključiti jednu uspješnu ljetnu sezonu u kojoj je Aeroflot ponudio značajno veći broj sjedala prema Hrvatskoj u odnosu na rekordnu 2019. godinu. Ruski nacionalni avioprijevoznik već sada najavljuje uvođenje još jedne linije prema Hrvatskoj za sljedeće ljeto - zrakoplovi ovog poznatog avioprijevoznika redovno će dolaziti u Zračnu luku Zadar!


Pogledajte video dolaska zrakoplova tipa A330 u splitsku zračnu luku!


bottom of page