top of page

Poznati prijevoznik dolazi u Dubrovnik, letovi i prema Zagrebu

Jedna od najvećih svjetskih aviokompanija, Turkish Airlines, u srpnju se vraća u dubrovačku zračnu luku.

Turkish Airlines početkom sljedećeg mjeseca vraća se u Zračnu luku Dubrovnik! Kompanija je posljednji put između Istanbula i Dubrovnika prometovala u ljeto 2019. godine, a zbog globalne pandemije redovnih letova na ovoj liniji od ožujka 2020. do danas nije bilo.


Od 03. srpnja Turkish Airlines obnavlja promet između Istanbula i Dubrovnika. Redovni letovi na ovoj liniji prometovat će dva puta tjedno, srijedom i subotom, srijedom u jutarnjim a subotom u večernjim satima. Radi se o izrazito važnoj liniji s obzirom na to da će direktno omogućiti konekcije iz Azije prema Dubrovniku s kratkim zaustavljanjem u Istanbulu.

Svakodnevni letovi prema Zagrebu

Turkish Airlines u srpnju će svakodnevno prometovati između Istanbula i Zagreba, ovisno o danu u tjednu u jutarnjem i večernjem terminu. Na liniji prema Zagrebu prometuju zrakoplovi tipa A321 te B737MAX8, pa je Turkish ujedno i prvi avioprijevoznik koji koristi ovaj tip zrakoplova prema Zagrebu na redovnoj liniji nakon što je ovaj tip zrakoplova ponovno dobio dozvolu za redovne operacije.

 

Trade Air otvorio prodaju na domaćim linijama do 20. srpnja


Hrvatska privatna aviokompanija, Trade Air, koja prometuje na linijama unutar Republike Hrvatske otvorila je prodaju za letove do 20. srpnja ove godine. Radi se o sljedećim linijama:

  • Osijek - Zagreb - Osijek,

  • Osijek - Rijeka - Osijek,

  • Rijeka - Split - Dubrovnik - Split - Rijeka, i

  • Osijek - Pula - Split - Pula - Osijek.

Očekuje se da će kompanija uskoro otvoriti prodaju na navedenim linijama i za ostatak ljetnog reda letenja, Trade Air će o tome dodatno obavijestiti javnost na svojoj službenoj i Facebook stranici.


bottom of page