top of page

Povratak SAS-a u Split, u lipnju u Dubrovniku i Puli

SAS Scandinavian Airlines ove je subote započeo s redovnim sezonskim operacijama između Splita i Kopenhagena, a početkom svibnja obnovit će promet i na linijama iz Stockholma i Goteborga prema Splitu. Linije prema Dubrovniku i Puli najavljene su od lipnja.

Poznati skandinavski avioprijevoznik, SAS Scandinavian Airlines, ove je subote započeo s redovnim operacijama između Kopenhagena i Splita. Linija je trenutno u prometu jednom tjedno, subotom, no već početkom svibnja broj rotacija će se povećati na dvije.


Od 07. svibnja u prometu će biti i redovne linije iz Stockholma i Goteborga, a od 21. svibnja i iz Osla prema Splitu. Broj rotacija značajno će se povećati u lipnju i srpnju, odnosno u vrijeme špice ljetne sezone.

SAS će prema Dubrovniku prometovati na tri linije, iz Kopenhagena, Osla i Stockholma, no početak prometovanja na navedenim linijama očekuje se od kraja lipnja.


Isto vrijedi i za Zračnu luku Pula prema kojoj su najavljene četiri linije, uz spomenute prema Dubrovniku, Pula bi trebala biti povezana i s Goteborgom, također od kraja lipnja ove godine.


SAS će na 11 spomenutih linija prema tri hrvatske zračne luke koristiti različite tipove zrakoplova, od najmanjeg, CRJ900, do zrakoplova tipa A321, kapaciteta do 200 sjedala.

bottom of page