top of page

(POVOLJNI LETOVI) Proljeće u New Yorku od 2.654 kn!

Brojni avioprijevoznici trenutno nude vrlo povoljne povratne karte s polaskom iz Zagreba za New York. Uz nešto duže presjedanje u Lisabonu (koji pruža priliku za kratki obilazak grada) u New York je moguće putovati za svega 2.654 kuna.

U nadi da ćemo iduće godine ponovno moći normalno putovati, povoljne karte za New York su svakako prilika koju ne treba propustiti.


Uzmemo li u obzir i činjenicu kako bi do travnja sljedeće godine hrvatski državljani trebali putovati u SAD bez turističke vize, ova je prilika još zanimljivija. Napominjemo kako su karte fleksibilne što znači da putnici imaju pravo potpunog povrata uplaćenih sredstava u slučaju otkazivanja (od strane aviokompanije ili putnika).


Zagreb - New York - Zagreb

S obzirom na to da smo sami posjetili New York nekoliko puta, sigurni smo da će povoljne cijene aviokarata privući mnoge koji su u ovom gradu već bili ili imaju želju posjetiti ga po prvi puta.

O znamenitostima New Yorka nećemo pisati, za vas smo pronašli povoljne aviokarte, a na vama je kao putniku da se pripremite na grad koji doslovno nikad ne spava!

bottom of page