top of page

(POVOLJNI LETOVI) Podgorica, direktni letovi iz Zagreba od 189 kuna!

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, na svojoj redovnoj liniji između Zagreba i Podgorice trenutno nudi vrlo povoljne cijene povratnih aviokarata za putovanja u travnju, svibnju i lipnju ove godine.

Ryanair trenutno nudi vrlo povoljne cijene aviokarata na redovnoj liniji između Zagreba i Podgorice za putovanja u travnju, svibnju i lipnju ove godine. Dostupno je nekoliko termina, a mi vam predlažemo sljedeće:

S obzirom na to da Ryanair na ovoj liniji prometuje dva puta tjedno, utorkom i subotom, moguće je putovati na svega tri dana, no u lipnju je moguće kupiti i povoljne karte za sedmodnevno putovanje.

Naravno, navedene cijene odnose se na putovanje jednog odraslog putnika na liniji Zagreb - Podgorica - Zagreb s uključenim samo jednim, manjim komadom ručne prtljage. U slučaju da želite birati sjedalo ili sa sobom uzeti veći komad ručne prtljage (carry-on) ili pak predanu prtljagu, za to ćete morati izdvojiti od 20 do 40 eura, ovisno o tome što želite.


Svakako savjetujemo da karte kupite direktno na stranici avioprijevoznika kako bi, u slučaju otkazivanja ili promjena datuma putovanja, mogli lakše ostvariti svoja prava.

bottom of page