top of page

(POVOLJNI LETOVI) NEW YORK iz Zagreba za 355 eura!

United Airlines, Lufthansa i Austrian Airlines trenutno nude vrlo povoljne povratne karte između Zagreba i New Yorka. Povratne karte za više termina u razdoblju od ožujka do kraja svibnja mogu se kupiti već od 355 eura!

Tri poznata avioprijevoznika trenutno nude vrlo povoljne povratne karte iz Zagreba za New York u razdoblju od kraja ožujka do kraja svibnja ove godine. Povratne je karte moguće kupiti već od 350 eura, a radi se o letovima uz jedno presjedanje i vrlo kratki layover, pa je putovanje u jednom smjeru uglavnom između prihvatljivih 10 i 12 sati.

Evo nekoliko predloženih termina. Klik vas vodi na SkyScanner no mi svakako preporučujemo da same datume upišete u tražilicu na web stranici aviokompanije te kartu kupite isključivo kod avioprijevoznika. Tako ćete, u slučaju bilo kakvih promjena, puno lakše doći do onoga što tražite.

Na kraju prošle godine Sjedinjene Američke Države ukinule su vizni režim za hrvatske državljane pa je sada turistički moguće putovati u SAD samo uz ESTA-u (Electronic System for Travel Authorization) koju svaki putnik mora tražiti i dobiti prije početka putovanja.


S obzirom na to da su cijene karata vrlo niske, nema sumnje da će se oni koji čekaju povoljne cijene zaputiti u New York na proljetni odmor.


bottom of page