top of page

(POVOLJNI LETOVI) Iz Rijeke u London za 158 kuna!

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, na svojoj redovnoj liniji između Rijeke i Londona koja s prometom započinje krajem ožujka ove godine, trenutno nudi vrlo povoljne cijene povratnih aviokarata za putovanja u travnju i svibnju.

Irski niskotarifni avioprijevoznik krajem ožujka ove godine ponovno uvodi redovnu sezonsku liniju između Rijeke i Londona (Zračna luka Stansted) koja će u prometu biti do jeseni, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.


Trenutno je moguće kupiti povoljne povratne karte s polaskom iz Rijeke za nekoliko termina u travnju i svibnju. S obzirom na to da se od 27. siječnja ublažavaju restriktivne mjere u Velikoj Britaniji, turistička će se putovanja sada bitno lakše moći realizirati.

Imajte pritom na umu da je hrvatskim državljanima (kao i ostalim državljanima EU) od sada potrebna putovnica za ulazak u Veliku Britaniju. Donosimo nekoliko preporučenih termina za putovanje s najpovoljnijim dostupnim cijenama za booking.


Rijeka - London - Rijeka:

Navedene cijene odnose se na putovanje jednog odraslog putnika na liniji Rijeka - London - Rijeka s uključenim samo jednim, manjim komadom ručne prtljage. U slučaju da želite birati sjedalo ili sa sobom uzeti veći komad ručne prtljage (carry-on) ili pak predanu prtljagu, za to ćete morati izdvojiti od 20 do 40 eura, ovisno o tome što želite.


Svakako savjetujemo da karte kupite direktno na stranici avioprijevoznika kako bi, u slučaju otkazivanja ili promjena datuma putovanja, mogli lakše ostvariti svoja prava.

bottom of page