top of page
  • TK

(POVOLJNI LETOVI) Akcija Turkish Airlinesa za letove iz Zagreba!

Od danas je aktivna promo akcija Turkish Airlinesa pa se povratne karte iz Zagreba za Istanbul mogu kupiti po sniženim cijenama.

Turkish Airlines, jedan od najvećih svjetskih avioprijevoznika, član Star Alliance grupacije, od danas ima aktivnu promociju te je moguće kupiti snižene cijene povratnih aviokarata na liniji iz Zagreba za Istanbul.


Kako smo ranije ekskluzivno i najavili, Turkish Airlines je povećao broj letova između Zagreba i Istanbula te cijeli siječanj planira prometovati između dva grada čak 13 puta tjedno!

Od danas do 27. veljače povratne karte u ekonomskoj klasi kreću se već od 149 eura, a putovanje je potrebno realizirati u razdoblju od 24. veljače do 07. lipnja ove godine. S obzirom na to da je trajanje akcije poprilično dugo, te uzimajući u obzir velik broj tjednih letova na ovoj liniji, nema sumnje da će se brojni putnici odlučiti na kupovinu karata i posjet Istanbulu.


I uredništvo portala putuje u Istanbul. Iako je plan bio realizirati putovanje na samom početku ove godine, isto je ipak odloženo za sredinu ožujka, pa ćemo o iskustvu putovanja ovim poznatim avioprijevoznikom tek detaljno pisati.

bottom of page