top of page
  • TK

(POVOLJNI LETOVI) Akcija Turkish Airlinesa iz Zagreba za Istanbul

Turski nacionalni avioprijevoznik, član Star Alliance grupacije, od danas nudi promotivne cijene povratnih karata na liniji između Zagreba i Istanbula.

Turkish Airlines od danas nudi povoljne, promo cijene povratnih aviokarata na redovnoj liniji između Zagreba i Istanbula. Kompanija trenutno prometuje dva puta dnevno na ovoj liniji, a isti broj tjednih rotacija trebao bi biti dostupan i u predstojećem zimskom redu letenja koji na snagu stupa s krajem listopada.


Na liniji najčešće prometuju zrakoplovi tipa A321, koji su ujedno i najveći uskotrupni zrakoplovi u floti turskog avioprijevoznika.


Promotivna, akcijska cijena dostupna je od danas do 30. rujna ove godine, a povratne karte moguće je kupiti za iznos od 139 EUR (uključena samo ručna prtljaga), dok se povratne karte s uključenom predanom prtljagom kreću već od 168 eura.


Turkish Airlines ima visoku reputaciju te je jedan od rijetkih avioprijevoznika koji još uvijek drži standard usluge i cateringa na letu iznimno visokim. Trip report s našeg putovanja Turkish Airlinesom između Zagreba i Istanbula možete pročitati OVDJE.

bottom of page