top of page

Povećanje tjednih operacija na novoj liniji za St. Peterburg!

Dvije ruske aviokompanije, Aeroflot i Rossiya Airlines, od siječnja pokreću novu liniju između St. Petersburga i Zagreba. Ekskluzivno smo najavili uvođenje i ove nove linije, a potvrđeno je i povećanje broja tjednih operacija.

Rossiya i Aeroflot od 21. siječnja uvode novu liniju između St. Peterburga i Zagreba, koja je u početku bila u prodaji samo jednom tjedno, petkom. Ostavljena je mogućnost drugog leta tjedno, nedjeljom, no prije nekoliko dana taj let još nije bio u prodaji. U međuvremenu je došlo do operativnih promjena. Ipak, u prodaju je sada pušten i drugi tjedni let, nedjeljom, koji se od leta petkom razlikuje i u broju leta.

Razlog tome leži u činjenici da će letove petkom obavljati Aeroflot sa svojim zrakoplovima tipa A320, dok će letove nedjeljom obavljati Rossiya Airlines. Letovi petkom obavljat će se u večernjim, a nedjeljom u popodnevnim satima.


Radi se o aviokompanijama iz iste grupacije koje imaju code-share na ovoj novoj liniji, a u razdoblju od 21. siječnja 2022. do 25. ožujka 2022. dva će ruska avioprijevoznika obaviti 19 povratnih letova između St. Peterburga i Zagreba te ponuditi gotovo 6.200 sjedala.

bottom of page