top of page

Poljski LOT najavio svoju četvrtu liniju prema Rijeci!

Poljski nacionalni avioprijevoznik, LOT Polish Airlines, najavio je uvođenje svoje četvrte redovne linije prema riječkoj zračnoj luci!

LOT Polish Airlines danas je u prodaju pustio karte na novoj sezonskoj liniji iz Poljske za Rijeku. Radi se o liniji iz Zielone Gore, zračne luke u istoimenom gradu, udaljenog oko 150 kilometara od Poznana.


Bit će ovo prva, redovna linija iz spomenutog poljskog grada prema Hrvatskoj, a letovi su najavljeni od 04. srpnja do 05. rujna. Na liniji će prometovati zrakoplovi tipa DashQ400 kapaciteta 76 putnika, pa će LOT prema Rijeci ponuditi dodatnih 1.520 raspoloživih sjedala.


Karte za navedenu liniju su već u prodaji na službenoj stranici aviokompanije.

Linije LOT-a prema Rijeci

Podsjećamo, LOT je prošlog ljeta uveo liniju između Varšave i Rijeke koja će u prometu biti i ove godine. Prvi dolazak zrakoplova ove aviokompanije u Rijeku iz glavnog grada Poljske zakazan je za 10 dana, u subotu, 19. lipnja.

 

Riječka je zračna luka u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije postigla dogovor te će putnicima omogućiti testiranje (PCR i brzi test) na COVID-19, a ustanova Medris u Omišlju po pozivu putnika testiranje može obaviti i u riječkoj zračnoj luci, nakon ranije dogovora po pozivu klijenta.


bottom of page